A Nyitott Porta rövid élelmiszerlánc bemutatása

2018-ban a Zala-völgye gazdái, helyi termék előállítói, agroturisztikai szolgáltatók partnerségre lépésével jött létre a Nyitott Porta rövid élelmiszerlánc csoport. Minőségi, helyben előállított termékeket, színvonalas szolgáltatásokat kínálnak a helyi lakosoknak és a térségbe látogató vendégeknek. A gazdák legfontosabb vállalása, hogy rendszeresen hirdetnek meg nyitott napokat és eseményeket az érdeklődők és vásárlók számára.

A meghirdetett időpontok egyszerű követhetőségére honlapot és mobil applikációt hoztak létre. Fontos azonban, hogy a porták csak a meghirdetett nyitott napokon és az események alkalmával tartanak nyitva! Ezeken a napokon nem szükséges előre bejelentkezni, de az eseményeken való részvételt ezen felül is köthetik előzetes egyeztetéshez a korlátozott férőhely, illetve a szolgáltatások kapacitásától függően.
Több helyszín fogad vendégeket a megadott időpontokon, eseményeken túl, mely szintén bejelentkezéshez kötött, erről az adott porta honlapján kaphat tájékoztatást a kedves érdeklődő.

Nyitott Porta programról bővebb információt az alábbi oldalon talál:

http://nyitottportak.hu/

image