3. Partnereink, beavatkozási irány, már megvalósult tevékenységek
5. Vállalt idikátorok, szakmai eredmények
12. A probléma, amelyre a megoldásokat keressük
13. Akikkel együtt dolgozunk, tervezünk, kutatunk...
14. Kommunikációs csatornák, szakemberek bevonása
16. Vállaltuk, hogy... (1)
18. A gondolatmenet, amit követünk
19. Hazai szakemberek az együttműködésben
20. Magyar kivi és más különleges gyümölcsfajták Becsehelyen
21. A magyarországi kivi-termesztés előzményei
22. A becsehelyi árutermelő kivi termesztéstechnológiai sajátosságai
23. Mesés Hetés
27. Hetés jövőképe
28. Közösségi alapú tájérték-gyűjtési mintaprogramok néhány szakmai tapasztalata 1.
29. Közösségi alapú tájérték-gyűjtési mintaprogramok néhány szakmai tapasztalata 2.
30. Szegek között - Göcsej örök
31. Hagyományőrzés, falusi turizmus, közösségfejlesztés - vagy mindez együtt?
32. Mura-Dráva-Duna
33. Kerka - Mura és az ökológiai fejlesztések dilemmái
34. Evezővel a Murán
35. Rizlingország – Rezi: a közösségekre épülő helyi gazdaságfejlesztés
36. Dr. Gundel: A helyben termelt zöldségfélék táplálkozásban betöltött szerepe
37. Dr. Gundel: A paradicsom és a fűszernövények
38. Zöldoltás a Spiritusz gyümölcsösben
40. Látványkonyha
41. Munkamódok: kihívások - vidéken
42. Munkamódok: kihívások - vidéken (2)
43. Helyi gazdaságfejlesztés: a Skapér családi méhészet
44. A borászat, mint hátránykompenzáló ágazat Zalaszentgrót-Csáford-Felsőhegy városrészben
45. Fatér Balázs fenntartható gazdaság: gyümölcsfeldolgozó és parasztudvar