Életképes közösségek szakmai blog - bejegyzések

1. Együttműködésben a falvakkal az élhetőbb vidékért

2. A projekt részletes bemutatása

3. Partnereink, beavatkozási irány, már megvalósult tevékenységek

4. Vállalt tevékenységek

5. Vállalt idikátorok, szakmai eredmények

6. Helyzetkép: kik vagyunk, hol dolgozunk?

7. A fő pályázó: Zalai Falvakért Egyesület - Zala megye - Zalaegerszerg

8. Partnereink, akikkel együtt dolgozunk: Lendva Községi Magyar Nemzeti Önkormányzati Közösség - Lendva - Szlovénia

9. Partnereink, akikkel együtt dolgozunk: Humán Reform Alapítvány - Székelyudvarhely - Románia

10. Partnereink, akikkel együtt dolgozunk: Téka Alapítvány - Szamosújvár - Románia

11. Partnereink, akikkel együtt dolgozunk: Somorjai Regionális Fejlesztési Ügynökség - Somorja - Szlovákia

12. A probléma, amelyre a megoldásokat keressük

13. Akikkel együtt dolgozunk, tervezünk, kutatunk...

14. Kommunikációs csatornák, szakemberek bevonása

15. Munkacsoport alakul

16. Vállaltuk, hogy... (1)

17. Vállaltuk, hogy... (2)

18. A gondolatmenet, amit követünk

19. Hazai szakemberek az együttműködésben

20. Magyar kivi és más különleges gyümölcsfajták Becsehelyen

21. A magyarországi kivi-termesztés előzményei

22. A becsehelyi árutermelő kivi termesztéstechnológiai sajátosságai

23. Mesés Hetés

24. Hetés a közelmúltban

25. Mesés Hetés a jövőben

26. Hetés vendégül lát!

27. Hetés jövőképe

28. Közösségi alapú tájérték-gyűjtési mintaprogramok néhány szakmai tapasztalata 1.

29. Közösségi alapú tájérték-gyűjtési mintaprogramok néhány szakmai tapasztalata 2.

30. Szegek között - Göcsej örök

31. Hagyományőrzés, falusi turizmus, közösségfejlesztés - vagy mindez együtt?

32. Mura-Dráva-Duna

33. Kerka - Mura és az ökológiai fejlesztések dilemmái

34. Evezővel a Murán

35. Rizlingország – Rezi: a közösségekre épülő helyi gazdaságfejlesztés

36. Dr. Gundel: A helyben termelt zöldségfélék táplálkozásban betöltött szerepe

37. Dr. Gundel: A paradicsom és a fűszernövények

38. Zöldoltás a Spiritusz gyümölcsösben

39. Kerttől az asztalig

40. Látványkonyha

41. Munkamódok: kihívások - vidéken

42. Munkamódok: kihívások - vidéken (2)

43. Helyi gazdaságfejlesztés: a Skapér családi méhészet

44. A borászat, mint hátránykompenzáló ágazat Zalaszentgrót-Csáford-Felsőhegy városrészben

45. Fatér Balázs fenntartható gazdaság: gyümölcsfeldolgozó és parasztudvar